Pager Mesh Galvanis Wangun M bentukna (Pos sapotong) pikeun kebon surya

Pedaran pondok:

Pager bolong kawat anu bentukna M dirancang pikeun pepelakan tanaga surya / peternakan surya. Janten ogé namina salaku "pager taneman surya". Éta sami sareng pager taneman surya anu sanés tapi nganggo pos on-piece sanés pikeun ngahémat biaya sareng nyederhanakeun léngkah pangwangunan.


Detil Produk

Tanda Produk

Mangrupikeun salah sahiji pager kawat bolong las anu didamel tina kawat waja kelas tinggi anu diolah dina las heula sareng teras nganggo mesin bending pikeun ngajantenkeun V ngawangun di luhur sareng handapeun. Tungtungna, béréskeun dina beuleum anu dicelup panas pikeun jas séng sakitar 450g / m kanggo ngirangan karat sareng korosi dina panggunaan. Éta pager bolong kawat anu kuat sareng awét sareng dianggo langkung salaku halangan kaamanan pikeun kebon surya, lapangan industri.

PRO.FENS tiasa nyayogikeun éta dikustomisasi dina diameter kawat, jarak bolong, jangkungna pikeun pager,

Éta gumantung kana kabutuhan khusus proyek anjeun. Kami ngararancang perlengkapan ukuran alit tibatan pos anu ageung sareng hiji potong sanés dipisahkeun kanggo ngirangan biaya proyek sareng mastikeun yén panggunaan anu tetep. Éta pilihan anu pangsaéna upami milarian pager anu kualitas luhur sareng harga anu langkung handap pikeun proyek anjeun. Pelanggan mayoritas urang nganggo éta salaku pager kaamanan pembangkit listrik, taman industri, tempat parkir, jalan raya jsb.

Aplikasi

Hal ieu sering dianggo di pembangkit listrik tenaga surya, kebon surya, tapi ogé tiasa dianggo di taman industri, tempat parkir, sareng isolasi jalan raya.

Spésifikasi

Kawat Dia.: 2.5-5.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 75 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000-2500mm

Pos: φ48 × 2.0mm

Kelengkapan: SUS304

Rengse: Panas dicelup galvanis / Listrik galvanis / Bubuk dilapis

M-shaped welded mesh fence(one-piece post)

Fitur

1) Kakuatan luhur

Ngolah dina kawat karbon kualitas kalayan kakuatan tegangan anu tinggi, sareng béréskeun dina kai anu dicelupkeun panas pikeun séng dilapis ku 450g / m2, kumpulkeun ku nganggo SUS 304 fittings. Éta anu maénkeun peran anu luar biasa dina anti korosi. PRO.Fence ngajamin moal aya karat sahenteuna salami 6 taun.

2) adjustable

Éta diwangun ku panel bolong, tulisan. Struktur saderhana tiasa ngabantosan pikeun masang dina situs. Jarak antara pos tiasa disaluyukeun dimana waé dimungkinkeun bahkan di gunung anu condong.

3) Durability

Bentuk bending segitiga di luhur sareng ka handap panel bolong pikeun nolak kejutan éksternal sareng ogé ngajantenkeun pager pikaresepeun.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-04 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

fgn
M-shaped Galvanized Welded Mesh Fence (One-piece Post) (3)
M-shaped Galvanized Welded Mesh Fence (One-piece Post) (2)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami