Pager kawat bolong dilas ngawangun L pikeun gedong arsitéktur

Pedaran pondok:

Pager kawat dilas ngawangun L biasana dianggo salaku pager arsitéktur, anjeun tiasa mendakannana di sakitar perumahan, gedong komersial, tempat parkir. Éta ogé pager kaamanan jual panas di pasar APCA.


Detil Produk

Tanda Produk

Prosés produksi pager kawat dilas ngawangun L sami sareng pager las anu sanés. Éta pager waja nganggo kawat waja dilas sasarengan sareng anu kadua peryogi mesin bending pikeun ngadamel L bentukna di luhur sareng handapeun pager. Tungtungna, bérés dina bubuk bubuk. Éta pager bolong kawat anu kuat sareng awét ogé pager anu katingali.

PRO.Fence nyayogikeun pager kawat las L ngawangun dina prosesi téknologi nyemprot éléktrostatik sareng bahan bubuk kualitas luhur "Akson". Éta ngajantenkeun pager urang saé anti anti korosi, sareng warna na éndah. Kami mamatahan warna coklat tua sareng bodas anu ogé populér di pasar urang. Éta cocog pikeun gedong komérsial. Bentukna lemes sareng warnana tiasa cocog sareng lingkungan wangunan anu saé.

Aplikasi

Pager kawat bolong bentuk L umumna dipasang sareng pos pasagi sareng meryogikeun pondasi beton. Ieu sering dijantenkeun kaamanan sareng pagar hiasan gedong komérsial, bumi padumukan, tempat parkir.

Spésifikasi

Kawat Dia .: 2.5-4.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 60 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000-2500mm

Pos: 30 × 40 × 1.5mm

Kelengkapan: SUS 304

Rengse: Bubuk dilapis (Coklat, Hideung, Bodas, Héjo, Konéng, Abu-abu)

L-shaped welded wire mesh fence

Fitur

1) Pilari anu pikaresepeun

Bentuk lemesna L melengkung di luhur pager kalayan henteu ujung kawatna seukeut, sareng warna anu bobo tiasa ngahias gedong anjeun.

2) Durability

Éta didamel tina kawat waja tegangan tinggi sareng béréskeun dina lapisan bubuk pinuh ngajantenkeun pager ieu langkung awét sareng nyegah karat sareng korosi.

3) hemat biaya

Métode pamasangan langsung tina pos sapotong bakal pondok dina jaman konstruksi sareng ngahémat biaya kuli ogé.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-10 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami