Gulung Wadahna

  • A Frame Metal Security Logistics Wire Mesh Roll Cage

    Kawat Logam Kaamanan Logam Kawat Mesh Roll Cage

    Pallet roll Frame 3 sided anu merenah sareng fleksibel ieu ogé ngarujuk kana A frame roll cage trolley atanapi Logistic wire bolong roll kandang trolley, sampurna pikeun ngangkut bungkus ageung, kotak sareng barang ageung anu sanés. Éta nawiskeun manpaat pikeun ngahemat rohangan tiasa gampang runtuh pikeun disimpen nalika henteu dianggo.
  • Heavy duty roll cage trolley for material transportation and storage(3 Sided)

    Troli kandang gulung beurat pikeun transportasi bahan sareng panyimpenan (3 Sisi)

    Troli kandang gulung anu merenah sareng fleksibel ieu disebat ogé troli kontainer gulung sareng sampurna pikeun ngangkut bungkus ageung, kotak sareng barang ageung anu sanés. Éta diwangun tina tabung waja galvanis sareng platform. Éta nawiskeun manpaat pikeun ngahemat rohangan tiasa gampang runtuh pikeun disimpen nalika henteu dianggo.
  • Heavy duty roll cage trolley for material transportation and storage (4 Sided)

    Troli kandang gulung beurat pikeun transportasi bahan sareng panyimpenan (4 Sided)

    Troli kandang gulung anu merenah sareng fleksibel ieu disebat ogé troli gudang, atanapi kandang gudang. Éta sampurna pikeun ngangkut bungkus ageung, buleud sareng barang ageung anu sanés.
  • Pallet tainer

    Pallet tainer

    Pallet tainer mangrupikeun sistem bantosan penanganan bahan anu dirancang pikeun nyimpen bahan dina palét. Éta struktur anu kuat pisan pikeun nyusun barang pikeun nyegah runtuhna sistem. Ngamangpaatkeun sadaya rohangan anu sayogi pikeun disimpen ku palet palapis. Malah produk anu henteu tiasa ditumpuk tiasa ditumpukkeun kana lalangit. Nalika di anggo. Pallet tainer tiasa disarapkeun pikeun ngahémat rohangan panyimpenan anjeun. Sistem panyimpenan anu biasana modéren pikeun gudang, fasilitas manufaktur, pusat ritel, sareng fasilitas panyimpenan sareng distribusi sanés. Éta bakal ningkatkeun kapadetan gudang barang anu disimpen teras biaya operasionalna bakal ngirangan ogé.
  • Heavy duty wire mesh roll cage trolley for material transportation and storage (4 sided)

    Kawat beurat bolong bolong kandang gulung pikeun transportasi bahan sareng panyimpenan (4 sided)

    Kawat beurat kawat bolong kandang gulung biasana dianggo di gudang sareng supermarket ageung. Mangrupikeun trolley sélulér sareng tiasa dilipat kalayan opat kastor pikeun ngangkut sareng nyimpen bahan.
  • Wire decks for pallet racking system

    Dek kawat pikeun sistem pallet racking

    Dek kawat beurat tugas ieu dirancang pikeun dianggo dina palét industri pikeun nyiptakeun daérah kanggo barang anu langkung alit. Gampang dipasang anu ngan ukur nempatkeun kana balok tanpa ngalereskeun anu diperyogikeun.
  • Heavy duty roll cage trolley for material transportation and storage (4 shelves)

    Troli kandang gulung beurat pikeun transportasi bahan sareng panyimpenan (4 rak)

    Troli kandang gulung anu merenah sareng fleksibel ieu disebat ogé troli kontainer gulung sareng sampurna pikeun ngangkut bungkus ageung, kotak sareng barang ageung anu sanés. Éta diwangun tina tabung waja galvanis sareng platform. Éta nawiskeun manpaat pikeun ngahemat rohangan tiasa gampang runtuh pikeun disimpen nalika henteu dianggo.
  • Foldable galvanized pallet mesh boxes for warehouse storage

    Dilipat galvanis palét bolong buleud pikeun neundeun gudang

    Kotak palet bolong didamel tina kawat galvanis sahenteuna diaméterna 5mm sareng didesain dina lipat sareng ditumpuk kalayan gampang. Hal ieu digunakeun pikeun ngalereskeun kapasitas gudang, neundeun rapih sareng ngajemput, sareng ogé ningkatkeun panggunaan ruang penyimpanan anu épéktip.