Pager kawat las Galvanis pikeun tatanén sareng aplikasi industri

Pedaran pondok:

Pager kawat las Galvanis dirancang pikeun proyék-proyék éta ngagaduhan anggaran terbatas tapi meryogikeun pager kakuatan anu luhur. Hal ieu sacara éksténsif digunakeun dina tatanén sareng industri kusabab mahalna hemat biaya.


Detil Produk

Tanda Produk

Prosés produksi pager kawat bolong galvanis langkung saderhana tibatan pager las sanés. Mimiti, nganggo kawat waja dilas sasarengan sareng anu kadua réngsé dina dip panas galvanis tanpa ngalipet. Pikeun ngahemat biaya, kami mendesain panel bolong ieu kalayan henteu aya tulisan anu bentukna melengkung sareng saderhana pikeun dirakit. Tapi diameter kawat saatos palapis galvanis tiasa 4mm sareng séng dilapis dugi ka 450μ / mg janten kakuatan tinggi sareng pager bolong kawat awét.

PRO.Fences nyayogikeun pager kawat las galvanis dina sagala rupa jangkungna, diameter kawat sareng jarak bolong numutkeun paménta. Bandingkeun sareng pesaing sanésna, produk galvanis kami ngagaduhan kaunggulan lapisan séng anu caang sareng lengkep tanpa résidu séng. Éta bakal ningkatkeun anti korosi sareng manjangkeun jaman panggunaan.

Aplikasi

Pilihan anu pangsaéna upami milari pager anu kualitasna saé sareng harga anu langkung handap pikeun proyek anjeun. Pelanggan mayoritas urang nganggo éta salaku pager kaamanan pembangkit listrik, taman industri, peternakan jsb.

Spésifikasi

Kawat Dia .: 4.0mm

Bolong: 100 × 100mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000-2500mm

Pos: 40 × 40 × 2.5mm

Fittings: Galvanis

Rengse: Panas dicelup galvanis

Galvanized welded wire fence

Fitur

1) Kakuatan luhur

Ngolah dina kawat karbon kualitas kalayan kakuatan tegangan anu tinggi, sareng béréskeun dina galvanis anu dicelupkeun panas (séng dilapis dugi ka 450g / m2), kumpulkeun ku nganggo sUS 304 fittings. Éta anu maénkeun peran anu luar biasa dina anti korosi. PRO.Fence ngajamin moal aya karat sahenteuna salami 6 taun.

2) adjustable

Éta diwangun ku panel bolong, tulisan sareng tumpukan taneuh. Struktur saderhana bakal ngabantosan pikeun masang dina situs. Jarak antara pos tiasa disaluyukeun dimana waé dimungkinkeun bahkan di gunung anu condong.

3) Durability

Bentuk bending segitiga di luhur sareng ka handap panel bolong pikeun nolak kejutan éksternal sareng ogé ngajantenkeun pager pikaresepeun.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-05 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

Galvanized-welded-wire-fence

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami