358 Pager bolong kaamanan luhur pikeun aplikasi panjara, ngawangun pagar pikeun kaamanan harta

Pedaran pondok:

358 Pager kawat bolong kaamanan tinggi ogé ningali 358 pager kawat anti nanjak, 358 bolong anti-nanjak, pagar las kaamanan panjara. Utamana dianggo pikeun Anggar kaamanan panjara, militér sareng lapangan sanésna peryogi anggar kaamanan anu luhur.


Detil Produk

Tanda Produk

PRO.Fence ngahasilkeun sareng ngadistribusikaeun sababaraha pager kawat bolong las pikeun minuhan seueur aplikasi. Kami gaduh tim anu efisien sareng mesin canggih tiasa nyayogikeun barang dina waktos 14 dinten saatos nampi pesenan. Tim QC kami ngatur unggal bagian prosesi pager kalebet las, léngkok, palapis sareng kami ogé nawiskeun jasa pra-gempungan pager pikeun ngahémat waktos dina situs.

Pager bolong kawat jinis 358 jenis ieu didamel tina waja hampang. Sareng biasana bérés dina beuleum panas anu dicelupkeun. Éta sami sareng pager dilas sanésna dina prosesi tapi bolongna sakitar alitna 76,2 × 12,7mm sareng ku kawat waja diaméterna 4mm. Janten hésé pisan nembus sareng serangan nganggo alat tangan konvensional. PRO.Fence nyayogikeun 358 pager anti-nanjak didamel tina bolong beurat kalayan tingkat kaamanan anu luhur lébar 2500 mm sareng jangkungna 2000mm dugi ka 3300mm. Sababaraha panel tiasa dipasang dina silih. Mangkana tiasa dihontal total jangkungna 6300 mm.

Aplikasi

358 Pager bolong kaamanan tinggi salaku anti nanjak & anti motong ngaliwatan halangan anu cocog pikeun pager di

Panjara, situs militér, sipat industri sareng komérsial, pembangkit listrik, rumah sakit aman jsb.

Spésifikasi

Kawat Dia.izay.0-6.0mm

Bolong: 76,2 × 12,7mm

Ukuran panel: H2000-3000mm × W2400mm

Pos: 60 × 60 × 1.5mm

Yayasan: tumpukan taneuh, blok beton

Fittings: SUS304 / panas dicelup galvanis

Rengse: Panas-dicelup galvanis / Bubuk dilapis

358 high security wire mesh fence-1

Fitur

1) Didamel tina kawat karbon kualitas sahenteuna diaméterna 4mm sareng béréskeun dina palapis galvanis anu dicelupkeun (séng dilapis dugi ka 450g / m2). Éta anu maénkeun peran anu luar biasa dina anti korosi sareng umur jasa anu panjang ogé.

2) Jarak bolong 76.2 × 12.7mm ku diaméterna 4mm kawat galvanis anu dicelupkeun panas janten hésé pisan motong sareng naék. Kalayan kawat berduri di luhur, cocog janten pagar kaamanan tingkat tinggi panjara, rumah sakit, markas militér, bandara sareng sajabana.

3) Gampang pikeun nganteurkeun sareng masang.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-12 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

358 High security wire mesh fence for prison military application (4)
358 High security wire mesh fence for prison military application (3)
358 High security wire mesh fence for prison military application (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami