Tentang Kami

Xiamen Pro Imp. & Exp. Co., Ltd.

Saha Kami

PRO.Fences dibentuk taun 2014, Kantor pusat di XIAMEN sareng pabrik anu perenahna di Taman Perindustrian AnPing, Propinsi Hebei, katelah Tempat asal Cina Kawat Meshes. Dina awalna, urang ngadamel sareng nyayogikeun pager bolong kawat ka perusahaan énergi surya Jepang. Tapi Kiwari, produk kualitas sareng jasa kami parantos nampi reputasi hébat sareng bisnis ogé ngalegaan di Koréa Kidul, Malaysia, Singapura, Kanada, Brasil, UAE, nagara-nagara Éropa. Kami parantos janten produsén profesional produk logam, nawiskeun pager Dilas berkualitas tinggi, Pager Ranté Pager, Pagar Lapang Tenun, Tihang Sekrup, Kawat Mesh Partisi, Kawat Mesh Lockers, Cage Trolley sareng seueur deui. Kami tiasa nampi OEM pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Kunaon PRO.FENS

Produk Kualitas

Janji urang nyaéta pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas. Sadaya barang dihasilkeun ketat numutkeun Standar Organisasi Penjaminan Mutu Jepang (JQA). Kami ogé nampi pamariksaan lapangan pihak katilu ti sisi anjeun atanapi nyayogikeun sertipikat numutkeun Déwan Standar Umum Kanada (CGSB), American Society for Testing and Materials (ASTM) jsb.

Solusi propésional

Manajemén kami parantos ngalaman dina garis pamekaran sareng dagang produk logam langkung ti 10 taun sareng nyayogikeun solusi propésional pikeun palanggan ngaliput Jepang, Koréa Kidul, Malaysia, Dubai, UAE, Perancis, Dubai, Kanada, AS sareng sajabana Khususna, urang tetep kerjasama anu saé kalayan mayoritas perusahaan Jepang sareng langkung ti 3.000.000 juta pagar diékspor ka Jepang ti pabrik urang. Kami ngalaman pikeun ngajawab sababaraha masalah anu tiasa kajantenan nalika milih sareng masang pagar.

Harga pabrik

Kami ngadalikeun sadaya tautan produksi tina bahan pamésér-las-bending-coating-packing dugi nganteurkeun palanggan. Kami dompét pikeun nyayogikeun harga harga panghandapna dina kualitas tingkat anu sami.

Pangiriman gancang

Kami damel kerjasama sareng payun internasional pikeun mastikeun barang-barang urang tiasa nganteurkeun palanggan kalayan épisién.

Pameran

Kusabab perusahaan urang dibentuk dina 2014, kami parantos ngiringan langkung ti 30 paméran utamina di daérah Jepang, Kanada, Dubai sareng nagara-nagara Asia Tenggara. Kami nunjukkeun produk sareng rarancang énggal kami sapanjang pameran. Kaseueuran palanggan kami ngahargaan jasa kami sareng nyugemakeun produk kami dina paméran maka tetep kerjasama sareng kami. Ayeuna palanggan biasa kami parantos ningkat kana 120.

Maret2017

Septu2017

Septu2018

Dec.2018

Pébruari2019

Jun.2019

Septu2019