BRC Pager Bolong Dilas pikeun Pagar Arsitéktur

Pedaran pondok:

Pager bolong kawat dilas BRC nyaéta pager khusus kalayan babak anu ramah sahingga disebut ogé pager top top di sababaraha daérah. Pager bolong populér ieu di Malaysia, Singapura, Koréa Kidul pikeun aplikasi padumukan sareng komersial.


Detil Produk

Tanda Produk

Pager BRC didamel ku ngabengkokkeun struktur segitiga di luhur sareng handapna dina dasar pager kawat bolong anu dilas normal. Éta pager waja nganggo kawat waja diaméterna langkung ageung dilas sasarengan pikeun nolak guncangan éksternal. Struktur di luhur sareng handap ngajantenkeun katingalina saé pikeun narik perhatian. Sareng kawat baja tegangan tinggi dina struktur bolong anu pas nyayogikeun sistem pagar kaamanan tinggi pikeun gedong. PRO.FENS suplai BRC pager kawat bolong dilas dina sababaraha rupa sareng warna. Ogé 2 perlakuan permukaan anu béda tina galvanis sareng bubuk dilapis. Kami mésér kawat baja karbon kelas sareng mérek bubuk terkenal Akzon Nobel, sareng nganggo peralatan canggih pikeun ngolah.

Aplikasi

Pager bolong las BRC biasana dianggo salaku pager hiasan pikeun kebon, taman, sareng kebon binatang, atanapi salaku pager kaamanan di tempat parkir, bandara, kolam renang, komunitas sareng sajabina. Mangrupikeun pilihan anu saé upami anjeun milari pager anu awét sareng katingali.

Spésifikasi

Kawat Dia .: 3.0-6.0mm

Bolong: 50 × 150mm / 75 × 150mm / 50 × 100mm

Ukuran panel: H1200 / 1500/1800 / 2000mm × W2000mm / 2500mm

Pos: Pos buleud, Pos pasagi

Yayasan: Blok beton, tihang taneuh

Fittings: SUS304 / Galvanis

Rengse: Panas-dicelup galvanis / Bubuk dilapis (Coklat, Hideung, Héjo, Bodas, Abu-abu)

BRC welded wire mesh fence

Fitur

1) Panel bolong galvanis heula teras semprot éléktrostatik dina beungeut cai. Janten pager BRC gaduh résistansi anu saé pikeun korosi.

2) Gulungan luhur henteu masihan ujung anu seukeut atanapi tangguh pikeun nyingkahan karusakan tina ujung kawat ka jalma.

3) Desain khusus di luhur sareng handapeun ngajantenkeun katingalina langkung pikaresepeun sareng cocog pikeun ngahias kebon anjeun. Éta ogé ngagaduhan pisibilitas anu saé pikeun nunjukkeun ka kebon anjeun ka luar.

4) Struktur saderhana henteu kedah nyéépkeun waktos dina instalasi sareng perawatan.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-11 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

BRC welded wire mesh fence (5)
BRC welded wire mesh fence (2)
BRC welded wire mesh fence (3)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami