Pager Mesh Galvanis Wangun M ngawangun Pikeun Tutuwuhan Surya

Pedaran pondok:

Pager kawat dilas 3D Melengkung disebut ogé pager dilas kawat, pager baja galvanis, pager kaamanan, pager panonpoé. Éta pager jinis jual panas kami di daérah APAC khususna Jepang sareng utamina dianggo dina proyek surya salaku halangan kaamanan.


Detil Produk

Tanda Produk

PRO.Fence ngahasilkeun sareng ngadistribusikaeun sababaraha pager kawat bolong las pikeun minuhan seueur aplikasi. Kayaning pager bolong las 3D Melengkung, pager anti nanjak kaamanan, pager bolong las arsitéktur. Éta pager waja nganggo kawat anu dilas sasarengan heula teras peryogi mesin bending pikeun nyieun sababaraha bentuk dina panel. Kabel panel bolong las diolahkeun pikeun pas pisan, nyiptakeun panghalang anu pas sareng awét.

Desain PRO.FENS sareng ngahasilkeun pager kawat las 3D anu melengkung sapertos kanggo aplikasi pembangkit listrik tenaga surya. Kami utamina nyayogikeun éta dina panas-dicelup galvanis sareng sakapeung klien kami meryogikeun bubuk lengkep dilapis atanapi PVC dilapis ogé. Pikeun yayasan, aya 2 pilihan pikeun anjeun pikeun milih kalebet tumpukan taneuh, blok beton. Kami mamatahan tihang-tihang sekrup pikeun ngahemat waktos pangwangunan upami proyek anu aya di daérah anu rumit.

Aplikasi

Ieu sering dianggo dina pembangkit listrik tenaga surya, kebon surya, tapi ogé tiasa dianggo di taman industri, terasing tina jalan.

Spésifikasi

Kawat Dia.: 2.5-5.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 75 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000mm

Pos: φ48 × 1.5mm /50ught70ught1.5mm

Yayasan: tumpukan taneuh, blok beton

Kelengkapan: SUS 304

Rengse: Panas dicelup galvanis / Bubuk dilapis / PVC dilapis (Coklat, Hideung, Bodas)

M-shaped welded mesh fence

Fitur

1) Kakuatan luhur

Ngolah dina kawat karbon kualitas kalayan kakuatan tegangan anu tinggi, sareng béréskeun dina galvanis anu dicelupkeun panas (séng dilapis dugi ka 450g / m2), kumpulkeun ku nganggo sUS 304 fittings. Éta anu maénkeun peran anu luar biasa dina anti korosi. PRO.Fence ngajamin moal aya karat sahenteuna salami 6 taun.

2) adjustable

Éta diwangun ku panel bolong, tulisan sareng tumpukan taneuh. Struktur saderhana bakal ngabantosan pikeun masang dina situs. Jarak antara pos tiasa disaluyukeun dimana waé dimungkinkeun bahkan di gunung anu condong.

3) Durability

Bentuk bending segitiga di luhur sareng ka handap panel bolong pikeun nolak kejutan éksternal sareng ogé ngajantenkeun pager pikaresepeun.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-01 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

M-shaped welded wire mesh fence (1)
M-shaped welded wire mesh fence (4)
M-shaped welded wire mesh fence (7)
M-shaped welded wire mesh fence (8)
M-shaped welded wire mesh fence (3)
M-shaped-Galvanized-Welded-Mesh-Fence-For-Solar-Plants

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami