Gulungan kawat las dilapis PVC pikeun aplikasi industri sareng pertanian

Pedaran pondok:

PVC dilas kawat las bolong ogé mangrupikeun pager kawat bolong las tapi dibungkus dina gulung kusabab diaméter kawat tina kawat. Disebut salaku pager kawat bolong Holland, jaring pager Euro, héjo PVC dilapis wates pagar bolong di sababaraha daérah.


Detil Produk

Tanda Produk

PVC kawat bolong dilapis didamel tina kawat waja ngalangkungan prosés otomatis sareng téhnik las anu canggih. Diteundeun sacara horisontal sareng vertikal pikeun ngawangun struktur bolong kuat kuadrat. Teras dikemas dina palapis plastik PVC. PRO.Fence tiasa nyayogikeunana dina sagala rupa warna henteu ngan ukur héjo. Sareng ogé tiasa galvanis pikeun palapis seng sateuacan PVC dilapis pikeun ngirangan korosi dina kaayaan cuaca anu lembab. Pamasangan pikeun bolong kawat dilapis PVC saderhana sareng gampang bérés mung kedah ban bolong sareng pasang ku kawat saatos nyorong pos kana taneuh. Kawat bolong PVC kawilang murah dina biaya, tahan banting, tahan korosi, sareng ngagaduhan sipat insulasi anu saé.

Aplikasi

PVC kawat bolong dilapis dipaké sacara éksténsif dina industri sareng pertanian, transportasi sareng pertambangan pikeun sadaya tujuan sapertos imah unggas, kandang landasan pacu, rak solokan, layar pengeringan buah, pager.

Spésifikasi

Diaméter kawat: 2.0-3.0mm

Bolong :: 60 * 60, 50 * 50 50 * 100,100 * 100mm

Panjangna: 30m dina gulung / 50m dina gulung

Pos: φ48 × 2.0mm

Fittings: Galvanis

Rengse: PVC dilapis (Hideung, Héjo, Konéng)

PVC coated wire mesh

Fitur

1) hemat biaya

Metoda cara ngolah bolong kawat dilapisan PVC sareng cara masang éta ditangtoskeun biayana langkung handap dibanding kawat bolong sanés.

2) Korosi tahan

Kawat bolong dina galvanis sareng bubuk dilapis sahingga panel ngirangan karat sareng korosi dina panggunaan sareng tahan lami.

3) Rakit gampang

Kantun strukturna kalebet panel bolong, pos sapotong ngajantenkeun tiasa dirakit gancang sareng henteu peryogi pikeun katerampilan naon waé.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-06 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

PVC-coated-wire-mesh

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami