Produk unggulan

Galeri

Saha Kami

PRO.Fences dibentuk dina 2014, Kantor pusat di XIAMEN sareng pabrik anu perenahna di Taman Perindustrian AnPing, Propinsi Hebei, katelah Tempat asal Cina Kawat Meshes. Kami nyayogikeun sababaraha pager las ka Jepang di awalna. Tapi saatos 6 taun, kami parantos ngalegaan lini produk kami janten pabrik profesional produk kawat bolong, nawiskeun pager Dilas berkualitas, Pager Ranté Pager, Pager Sawah, Tihang Screw, Partisi Kawat Mesh, Kancing Mesh Lockers, Cage Trolley sareng seueur deui. Kami ogé nampi OEM pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.