Taros Kami

Xiamen Pro Imp. & Exp. Co., Ltd.

Alamat

Kantor: No.31 Anling 2nd Road, Xiamen, Cina
Pabrik: Taman Industri, Anping County, Hebei, Cina

Telepon

Jualan: + 86-592-5550626 (Jepang)
Dukung: + 86-592-5552829 (Inggris)
Sokongan: + 86-592-13666064232

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami