C ngawangun Bubuk Dilapis Pager Mesh Dilas Pikeun Tutuwuhan Daya

Pedaran pondok:

Pager bolong kawat anu bentukna C mangrupakeun tukang ngajual panas sanés di Jepang pikeun perumahan atanapi tatangkalan surya. Disebut ogé pager dilas kawat, pager waja galvanis, pager kaamanan, pager surya. Sareng wawuh sareng pager kawat las 3D Melengkung dina struktur tapi bénten-bénten bentuk bending di luhur sareng handapeun pager.


Detil Produk

Tanda Produk

Prosés produksi C ngawangun pager kawat bolong dilas sami sareng pager las séjén. Éta pager waja nganggo kawat galvanis dilas sasarengan heula teras peryogi mesin bending pikeun ngadamel C bentukna di luhur. Éta pager bolong kawat anu kuat sareng tahan lami sareng dianggo langkung salaku hambatan kaamanan anu luhur.

PRO.Fence nyayogikeun pager kawat bolong kawangun C ngawangun tina panel bolong kawat galvanis sareng réngsé di bubuk pinuh. Éta bakal ningkatkeun anti korosi sareng manjangkeun jaman panggunaan. Kami nyayogikeun perlengkapan ukuran leutik tibatan anu ageung pikeun ngahémat biaya pikeun palanggan sareng whiling mastikeun panggunaan anu saluyu. Éta ogé pilihan anu dipikaresep ku seuseueurna konsumén di Jepang sareng dianggo sacara éksténsif dina sistem pagar tutuwuhan surya, gedong padumukan, komunitas, taman, jalan raya sareng sajabana.

Aplikasi

Anjeun tiasa mendakanana gampang di sakitar gedong padumukan, komunitas, taman di Jepang sareng ogé biasana dianggo dina pager perimeter tatangkalan matahari.

Spésifikasi

Kawat Dia.utaki.6-5.0mm

Bolong: 60 × 120mm / 75 × 150mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000mm

Pos: φ48 × 2.0mm

Kelengkapan: SUS304

Rengse: Bubuk dilapis (Coklat, Hideung, Bodas)

C-shaped welded mesh fence

Fitur

1) Ragam

Pager bolong kawat las ieu didamel tina kawat waja sareng tiasa disaluyukeun dina rupa-rupa jangkung, ukuran anu béda pikeun nyumponan kabutuhan dina situs sareng anggaran proyék.

2) Anti karat

Beungeut pager réngsé dina bubuk éléktrostatik dilapisan sareng PRO.Fences nganggo mérek terkenal Akson anu bubuk bubukna bakal dugi ka 150μm sahenteuna. Tambih Deui, sadaya alat anu cocog sareng bahan SUS304. Éta anu maénkeun peran anu luar biasa dina anti korosi. PRO.Fence ngajamin moal aya karat sahenteuna salami 6 taun.

3) adjustable

Éta diwangun ku panel bolong, tulisan sareng tumpukan taneuh. Struktur saderhana bakal ngabantosan pikeun masang dina situs. Jarak antara pos tiasa disaluyukeun dimana waé dimungkinkeun bahkan di gunung anu condong.

4) Durability

Bentuk bunder satengah bunderan di luhur sareng handapeun panel bolong pikeun nolak kejutan éksternal sareng ogé ngajantenkeun pager katingalina pikaresepeun.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-12 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

C-shaped welded wire mesh fence (2)
sdb
C-shaped welded wire mesh fence (3)
C-shaped welded wire mesh fence (4)
C-shaped welded wire mesh fence (6)
C-shaped welded wire mesh fence (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami