Pager kawat las 3D Melengkung, pager bolong populér salaku pager kaamanan padumukan di Amérika Kalér

Pedaran pondok:

Pager kawat las 3D Melengkung nyaéta tingal pager kawat las 3D, panel pager 3D, pager kaamanan. Éta sami sareng pager kawat dilas bentuk M bentuk sanés tapi béda dina jarak bolong sareng perlakuan permukaan kusabab aplikasi anu béda. Pager ieu sering dianggo dina gedong padumukan pikeun nyegah jalma-jalma lebet ka bumi anjeun henteu diulem.


Detil Produk

Tanda Produk

PRO.Fence ngahasilkeun sareng ngadistribusikaeun sababaraha pager kawat bolong las pikeun minuhan seueur aplikasi. Pager bolong las 3D Melengkung ieu dirancang pikeun perumahan anu dianggo. Éta didamel tina kawat waja sareng diameter kawatna dugi ka 5mm saatos palapis. Kawat ngelas babarengan pikeun ngawangun bolong 75 × 150mm, nyiptakeun panghalang anu pas sareng awét. Panel bolong sadayana sakitar 2,4 m jangkungna kalayan 4 segitiga melengkung di luhurna anu cukup luhur salaku sistem pagar bumi.

PRO.Fence nyayogikeun pager kawat las 3D anu melengkung dina bubuk éléktrostatik ieu dilapis anu katingalina langkung lemes dina permukaan. Atanapi anjeun tiasa milih palapis PVC pikeun ngahémat biaya. Pagar kawat las ieu nganggo pos pasagi sareng jepitan pikeun dipasang anu gampang réngsé.

Aplikasi

Éta pager idéal pikeun bumi padumukan.

Spésifikasi

Kawat Dia .: 5.0mm

Bolong: 150 × 50mm

Ukuran panel: H500-2500mm × W2000mm

Pos: pos pasagi

Yayasan: blok beton

Kelengkapan: SUS 304

Rengse: bubuk éléktrostatik dilapis / PVC dilapis (Coklat, Hideung, Bodas jsb)

3D curved welded wire mesh fence-1

Fitur

1) umur panjang jasa

Éta didamel tina kawat waja kualitas luhur ngeunaan 5mm diaméterna sareng bubuk bubuk éléktrostatik ngeunaan 120g / m2. Kawat kakuatan tinggi sareng korosi tinggi ngajamin umur panjang.

2) Rakit gampang

Éta diwangun ku panel bolong, tulisan sareng dibéréskeun sasarengan ku clamp. Struktur saderhana bakal ngabantosan pikeun masang dina situs.

3) Kaamanan

Anggar baja anu kuat ieu tiasa nyiptakeun halangan anu aman pikeun harta banda anjeun.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-03 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

613abd2e
e0054bbb9655ccbb1e78c7b798df264d
7e4b5ce23

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami