Pager bunderan ganda Gerbang Dilapis Kawat Mesh pikeun rékayasa kota

Pedaran pondok:

Pager bolong kawat bunder ganda ogé disebut pager bolong kawat dua kali, pager kebon, pager hiasan. Éta pager anu idéal pikeun ngajagi harta sareng katingali geulis ogé. Janten sacara liar dianggo dina rékayasa Kotamadya, rékayasa arsitéktur.


Detil Produk

Tanda Produk

Pager bunderan ganda ieu ogé kagolong kana pager bolong anu dilas, didamel tina kawat waja. Éta pager waja nganggo kawat galvanis (sababaraha pabrik nganggo kawat beusi hideung sanésna) dilas sasarengan heula teras peryogi mesin bending pikeun ngadamel O ngawangun di luhur sareng handapeun. Éta pager bolong kawat anu kuat sareng tahan lami sareng dianggo langkung salaku hambatan kaamanan anu luhur.

PRO.Fences nyayogikeun pager bolong kawat bunder Ganda diwangun tina panel kawat bolong galvanis sareng réngsé dina bubuk éléktrostatik dilapis. Éta bakal ningkatkeun anti korosi sareng manjangkeun jaman panggunaan. Gaya panel O ngawangun anu dirancang pikeun cocog pikeun ngahias kebon anjeun sareng misah sareng tatangga anjeun. Janten, éta sering dianggo di daérah gedong padumukan, komunitas, taman, jalan raya sareng sajabana.

Aplikasi

Éta ngagaduhan sababaraha aplikasi diantarana tempat parkir, bandara, jalan tol, gedong padumukan sareng sajabina.

Spésifikasi

Kawat Dia .: 3.0-3.6mm

Bolong: 60 × 120mm

Ukuran panel: H1200 / 1500/1800 / 2000mm × W2000mm

Pos: φ48 × 2.0mm

Kelengkapan: SUS304

Rengse: Bubuk dilapis (Coklat, Hideung, Héjo, Bodas)

Double rings wire mesh fence

Fitur

1) Kakuatan luhur

Pager bunderan ganda ieu mangrupikeun pager kawat bolong las, sareng ngagaduhan jarak bolong alit pikeun ningkatkeun kakuatan.

2) Geulis katingali

Bentuk O di luhur sareng handapeun henteu masihan ujung anu seukeut atanapi tangguh pikeun nyingkahan karusakan tina ujung kawat ka jalma sareng ngajantenkeun katingalna saé. Ogé, Bubuk palapis dina sababaraha warna pikeun nyumponan paménta hiasan.

3) Anti karat

PRO.Fences nganggo bubuk terkenal merk Akson pikeun palapis pikeun ningkatkeun peran anti korosi sareng kahirupan jasa.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-09 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

Double rings wire mesh fence (2)
Double rings wire mesh fence (3)
Double rings wire mesh fence (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami