Panel pager logam perforated pikeun aplikasi arsitéktur

Pedaran pondok:

Upami henteu hoyong nunjukkeun tampilan anu berantakan sareng milarian pager anu rapih, pikaresepeun nambihan nilai éstétis pikeun harta bumi anjeun, pager lambar logam berlubang ieu bakal janten pager anu ideal. Éta dirakit tina lambaran perforated sareng tulisan pasagi logam bakal gampang, saderhana sareng jelas pikeun dipasang.


Detil Produk

Tanda Produk

Lambaran anu berlubang nyaéta lambar logam anu mékanisna ditinju janten seueur pola liang. Hésé ngéléhkeun nalika ngeunaan pager. Pager lambar logam anu berlubang ngagaduhan ciri rohangan privasi sareng penampilan anu pikaresepeun dibandingkeun sareng pager kawat bolong.

PRO.Fence nyayogikeun pager lambar logam perforated tina waja sareng réngsé dina bubuk dilapis. Kakuatan anu unggul sareng beurat awak ngajantenkeun cocog pikeun Anggar kaamanan. Sareng réngsé dina bubuk dilapis ngadamel rupa-rupa warna pikeun nyumponan kabutuhan hiasan anjeun anu béda. Kacuali ngagunakeun pagar, lambar logam perforated ogé ngagaduhan seueur aplikasi dina proyék-proyék konstruksi, kalebet témbok akustik sareng panel siling, panel infill pager, sunshades, sareng gerbang sareng seueur kagunaan sanés. Kalayan pilihan pola perforated anu langkung ageung, lambar logam perforated janten langkung populér dina desain sareng spésifikasi gedong arsiték.

Aplikasi

Lambaran logam perforated mangrupikeun produk multi-tujuan sareng ngagaduhan sababaraha aplikasi. Éta tiasa dianggo pikeun ngawangun langit-langit, tangga, balkon, panutup pelindung pikeun mesin. Ogé diolah dina pager sareng dianggo salaku kaamanan sareng penghalang hiasan pikeun milik anjeun.

Spésifikasi

Kandel panel: 1.2mm

Ukuran panel: H600-2000mm × W2000mm

Pos: 50 × 50 × 1.5mm

Fittings: Galvanis

Rengse: Bubuk dilapis

Perforated metal sheet fence

Fitur

1) Akurasi sareng Kekecapan

Mesin canggih kami sacara akurat tiasa ngolah panel logam perforated dina diménsi anu disaluyukeun bakal mastikeun panel tiasa nyayogikeun kabutuhan anjeun sareng pas dina situs sacara épéktip.

2) Ragam

Kami tiasa nyayogikeun panel perforasi dina sababaraha pola kalebet liang buleud, liang pasagi, liang caket sareng pasokanna dina sababaraha warna. Éta tiasa ngahias sareng nambihan pesona anu tangtu pikeun harta anjeun.

3) Palayanan awét

Pager logam berlubang mangrupikeun jalan kaluar anu pangsaéna upami milari pager anu saé dina anti korosi sareng awét dina jangka panjang. PRO.Fence dijantenkeun tina lambar logam galvanis sareng dilakukeun ku bubuk éléktrostatik dilapis pikeun mastikeun nyayogikeun jasa anu awét.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-13 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 50SET

Rujukan

dfbfdb
Perforated-metal-sheet-fence
a3d2cfe3

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami