Pager Ranté Link Pikeun aplikasi komérsial sareng padumukan

Pedaran pondok:

Pager ranté ogé disebut salaku jaringan kawat, pager kawat-bolong, pager ranté-kawat, pager siklon, pager topan, atanapi pager inten-bolong. Mangrupikeun jinis pager anyaman biasana didamel tina kawat waja galvanis sareng pager perimeter populér di Kanada sareng Amérika Serikat.


Detil Produk

Tanda Produk

Pabrik pager tautan ranté disebut anyaman. Kawatna ngalir sacara vertikal sareng dibengkokkeun kana pola zigzag sahingga unggal "zig" kait ku kawat langsung dina hiji sisi sareng masing-masing "zag" ku kawat langsung di sisi sanésna. Ieu ngabentuk pola berlian karakteristik dina pager ranté link. PRO.Fence ngarambaykeun pager ranté-link dina panas anu dicelupkeun nyaéta prosés nambihan lapisan séng pelindung dina waja pikeun ngirangan karat sareng korosi. Kami ogé nyayogikeun pager ranté-tautan dilapis vinil anu didamel tina kawat galvanis ku dilapis dina vinil. Kaseueuran jinis pager rante-link biasana dipasang dina tatakan beton. Tapi PRO.Fence tiasa nyayogikeun tihang taneuh pikeun ngirangan tapak suku karbon sareng ngahémat waktos pamasangan. Salaku tambahan, PRO.Fence gaduh tim R&D tiasa ngarancang produk pikeun pasar anu pas janten tiasa nyayogikeun sababaraha jinis pager ranté-tautan.

Aplikasi

Pager ranté mangrupikeun sistem pagar anu paling populér, serbaguna sareng seueur ditampi pikeun padumukan, aplikasi komérsial sareng industri. Anjeun tiasa mendakannana di sakitar gedong bumi, lapangan tenis, lapangan baskét, sakola, pusat perbelanjaan, taman sareng sajabina pager Rantai-link ogé dianggo sacara éksténsif dina ngaji anjing, kandang loker, kandang utilitas, kandang panel portabel.

PRO.Fence nyayogikeun pager ranté dina bubuk Galvanis atanapi Penuh dilapis sareng dina sababaraha jangkung sareng spésifikasi.

Spésifikasi

Kawat Dia .: 2.5-4.0mm

Bolong: 60 × 60mm

Ukuran panel: H1200 / 1500/1800 / 2000mm30m / 50m dina gulung

Pos: φ48 × 1,5

Yayasan: Tihang pijakan / sekrup beton

Kelengkapan: SUS304

Rengse: Galvanis / Bubuk dilapis (Coklat, Hideung, Héjo, Bodas, Beige)

Chain link fence-1

Fitur

1) hemat biaya

Pager ranté mangrupikeun pager anu paling ékonomi dibandingkeun sareng pager sanés kusabab biaya instalasi paling handap. Desain roll-out na ngamungkinkeun gampang dipasang sareng didamel upami bagian tina pager rusak. Pager link ranté bakal janten pilihan anu saé upami anggaran mangrupikeun masalah anu anjeun ageung.

2) Ragam

Pager ranté tiasa dina sababaraha jangkungna, ukuran béda sareng sadaya warna. Malah strukturna tiasa disaluyukeun pikeun aplikasi anu béda.

3) Durability

Struktur anyaman kalayan kawat baja tegangan tinggi tiasa ngalawan guncangan éksternal ogé, sareng jarak pola zig masihan jalan angin atanapi salju pikeun nyegah pager tina karusakan anu patali sareng cuaca.

4) Kaamanan

Anggar baja anu kuat ieu tiasa nyiptakeun halangan anu aman pikeun harta banda anjeun. Pager ranté ieu tiasa dirakit janten jangkungna 20ft upami diperyogikeun sareng nambihan kawat berduri di luhur pikeun nyegah nanjak.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-08 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 20daptar

Rujukan

Chain link fence (1)
Chain Link Fence For commercial and residential application 1
Chain-Link-Fence-For-commercial-and-residential-application-2
Chain link fence (2)
Chain link fence (3)
Chain link fence (4)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami