Pager tegalan pikeun sapi, domba, kijang, kuda

Pedaran pondok:

Pager tegalan mangrupikeun pager anyaman sapertos pager ranté tapi didesain kanggo kandang ingon ingon sapertos sapi, domba, kijang, kuda. Janten, jalma ogé namina "pager sapi" "pager domba" "pager kijang" "pager kuda" atanapi "pager ingon-ingon".


Detil Produk

Tanda Produk

PRO.Fences ngadamel pager tegalan dina kawat waja galvanis kelas tinggi sareng ninun éta babarengan ku mesin anyaman otomatis. Kawatna parantos séng dilapiskeun dugi ka 200g /parantos dipikaterang ku anticorrosion anu saé sareng kakuatanna anu luhur ogé. Pager tegalan urang tiasa tahan kaayaan cuaca anu kasar sareng tahan ngalawan sababaraha sato anu kuat. Mesin anyaman anu urang anggo ayeuna tiasa ngolah simpul jinis anyaman anu béda kalebet Monarch Knot, Square Deal Knot, Cross Lock knot sareng ogé jangkungna benten, diameter kawat. Naon jinis cangreud sareng spésifikasi anu tiasa dianggo gumantung kana kumaha peryogi sato anggar anu kuat. PRO.Fences tiasa nyayogikeun anjeun sareng solusi anu lengkep pikeun ngarobih sato anu aman sareng aman.

Aplikasi

Sateuacan milih pager tegalan, anjeun kedah nimbangkeun ngeunaan jinis ingon-ingon anu anjeun badé dikandung. Inpormasi ieu bakal nangtoskeun pager tegalan anu cocog sareng kabutuhan anjeun. Ukuran sato sareng karakteristik tingkah laku anu béda ngajantenkeun béda-béda jangkungna jangkungna, diameter kawat, jinis simpul. Kayaning kijang didorong ngalangkungan lorong pikeun tekanan dina pager, janten peryogi pager tarik tinggi dina simpang konci silang sareng jarak 6 inci. Pikeun sapi umumna mangrupikeun sato anu paling gampang dina pager, janten kami nyarankeun jinis simpul tunggal dina jarak anu langkung ageung tapi pager anu langkung luhur. Penting pikeun ngarti bédana ieu anu bakal ngabantosan anjeun milih anggar tegalan anu pas.

Spésifikasi

Diaméter kawat: 2.0-3.6mm

Bolong: 100 * 100mm / 70 * 150mm

Pos:φ38-2.5mm

Lebar: 30 / 50méter dina gulung

Jangkungna: 1200-2200mm

Asesoris: Galvanis

Rengse: Galvanis

Field fence

Fitur

1) Kakuatan luhur

Pager tegalan ieu kagolong pager anyaman sareng didamel tina kawat waja galvanis. Éta pikeun nyayogikeun tarik anu luhur pikeun pager sareng nolak kejutan ti sato.

2) Alus anti korosi

Kawatna diolah dina séng dilapis sateuacan ninun. Sareng palapis seng dugi ka 200g / bakal maénkeun peran anti korosi.

3) Gampang dipasang

Pager tegalan saderhana struktur sareng gampang dipasang. Éta peryogi ngajalankeun pos kana taneuh heula teras ngagantungkeun bolong kawat sareng ban ku tulisan ku nganggo kawat.

4) Ékonomi

Struktur saderhana ogé ngagaduhan bahan anu kirang bakal ngabantosan biaya. Pék di gulung bakal ngahémat angkutan barang kiriman sareng panyimpenan ogé.

5) Kalenturan

Jenis anyaman tiasa nambihan kalenturan dina pager sareng nyegah guncangan sato.

Inpo Pengiriman

Item NO.: PRO-07 Anjog Waktos: 15-21 Dinten Produk Orgin: CHINA
Pamayaran: EXW / FOB / CIF / DDP Palabuhan Pengiriman: TIANJIANG, CHINA MOQ: 20daptar

Rujukan

Field fence (4)
Field fence (3)
Field fence (1)

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami